TOIMISTO- JA LIIKETILASIIVOUS

 

 

Duo Service Oy on siivouspalveluita tarjoava alan ammattilainen, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita ympäri eteläistä Suomea.

 

Palvelumme sisältävät muutakin kuin siivousta, sillä laadimme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti laaditun kokonaisvaltaisen palvelusuunnitelman, joka huomioi yrityksenne siivouskohteen tarpeet ja vaatimukset.

Duo Service hoitaa puhtaanapidon kokonaisvaltaisesti.

Kiireinen arki ja tiukat aikataulut voivat helposti viedä aikaa työskentelytilojen puhtaanapidolta, vaikka työskentely sujuisi huomattavasti paremmmin siistissä ja hyvin hoidetussa tilassa. Siivouksen ylläpitoon kannattaa kuitenkin panostaa, sillä hyvin hoidettu tila vaikuttaa puhtauden ja paremman viihtyvyyden lisäksi myös sisäilman laatuun, jolla voi olla merkitystä keskittymiskyvyn, tehokkuuden ja hyvinvoinnin kannalta. Siirtämällä siivoushuolesi Duo Servicen palveluiden piiriin lupaamme, että voit entistä paremmin tehostaa ajankäyttöäsi sekä keskittyä olennaiseen eli liiketoimintasi pyörittämiseen.

 

Toimisto- ja liiketilojen sopimussiivous

 

Sopimussiivous on säännöllistä siivousta, joka tehdään esimerkiksi päivittäin, kerran viikossa tai vaikkapa kerran kuukaudessa.
Sopimussiivoukseen voidaan tarvittaessa  sisällyttää myös muita palveluita, kuten ikkunanpesua, suursiivousta ja/tai lattiavahausta. Sopimussiivouspakettimme voi sisältää esimerkiksi:
  1. ylläpitosiivous viikoittain ma-pe klo 16-20
  2. suursiivous 2 krt/ vuosi valittuna ajankohtana
  3. ikkunoiden pesu 2 krt/ vuodessa tai lattiavahaus suursiivouksen yhteydessä

Toimisto- ja liiketilojen suursiivous

Suursiivous on laajamittainen sekä perusteellinen siivousurakka, joka suositellaan tehtäväksi kaksi kertaa vuodessa, esimerkiksi kerran keväällä ja syksyllä. Säännöllisesti toteutetun suursiivouksen avulla tilojen siivoustaso pysyy laadukkaana ympäri vuoden. Myös suursiivouksen yhteyteen voidaan tarvittaessa sisällyttää ikkunanpesu tai lattiavahaus.

 

Yhteystiedot:

Maksim Grushko

Toimitusjohtaja

045 108 1208

info@duoservice.fi

Duo Service Oy

Piilipuuntie 11 A 22

02250 Espoo

Luotettava Kumppani logo